Machinetransport

Wilt u een heftruck, hoogwerker, graafmachine of andere grote, zware machine vervoeren?

Dan bent u bij Aarts Transport aan het juiste adres!

Machinetransport is maatwerk. Het gaat vaak om kostbare machines waar zorgvuldig mee omgegaan moet worden en die bovenal veilig op de plaats van bestemming moeten aankomen.

Onze ervaren medewerkers denken met u mee voor de beste oplossing om uw heftruck, hoogwerker of andere machine van welk formaat dan ook te vervoeren. Wij nemen u het werk uit handen, zodat u zich nergens meer druk om hoeft te maken. Uw machine wordt dan veilig op de afgesproken locatie en tijd afgeleverd, want “afspraak is afspraak'.

Dankzij de expertise van ons personeel, kunnen wij effectief en snel te werk gaan. En dat betekent voor u een gunstig tarief.

Als complete dienstverlener zorgen wij naast het transport van machines ook voor het verpakken van machines op vlonders, het verrichten van (de)montagewerkzaamheden én slaan we indien nodig machines op in onze eigen opslagplaats van 4.000 m².

Voor het uitvoeren van breedte- en hoogtetransporten beschikken wij over vele ontheffingen in diverse landen, zodat het transport snel en efficiënt op de plaats van bestemming aankomt.  Indien nodig kunnen wij zorg dragen voor aanvullende ontheffingen.

Neem contact met ons op voor een offerte op maat.